Δ΄ Χαιρετισμοί στον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς-Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Ο Άγιος Βλάσιος»

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος σήμερα, 9 Απριλίου 2021, επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Ο Άγιος  Βλάσιος» της Μητροπόλεώς μας στη Λιβαδειά. Ο Σεβασμιώτατος πήρε όλα τα κατάλληλα μέτρα που απαιτούνται για την προστασία των διαβιούντων σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, όπως είναι το Θεραπευτήριο, και φυσικά έκανε πριν το τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ έχει εμβολιασθεί με το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους διαβιούντες στο Θεραπευτήριο, όπως επί εβδομαδιαίας βάσεως έκανε στην προ κορωνοϊού εποχή, άλλωστε με τους περισσότερους γνωρίζεται πριν από την είσοδό τους στο Θεραπευτήριο και με τους υπολοίπους γνωρίστηκε κατά την παραμονή τους σε αυτό. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με όλους θέλοντας να τους στηρίξει και δίνοντάς τους με τον καλό του λόγο και όπως πάντα με το χαμόγελό του λίγη χαρά, αφού όλο αυτό τον καιρό λόγω την πανδημίας δεν μπορούν να δούνε τους δικούς τους ανθρώπους, τα παιδιά τους και τους συγγενείς τους. Οι διαβιούντες υποδέχτηκαν τον Σεβασμιώτατο με πολλή χαρά και αγάπη και του ζήτησαν σύντομα να τους ξαναεπισκεφθεί.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τη Διευθύντρια και τους εργαζομένους του Θεραπευτηρίου, τους επέστησε την προσοχή ώστε να συνεχίσουν την ακριβή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό μέχρι να εξέλθουμε  από αυτή την δύσκολη κατάσταση και τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που καταβάλουν όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας, ώστε να είναι ασφαλείς όλοι οι διαβιούντες.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ  “Ειδική Παιδεία” της Μητροπόλεως, που εδρεύει στο Θεραπευτήριο. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με την Διευθύντρια και τους εργαζομένους του Κέντρου, καθώς και με τα παιδιά, τα οποία τον υποδέχτηκαν με χαρά, τα συμβούλεψε να προσέχουν και ευχήθηκε γρήγορα να περάσει η πανδημία και να μπορούν να συναντιούνται πιο συχνά.

Το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στην Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λεβαδείας, με την συμμετοχή των Εφημερίων του Ιερού Ναού και του Διακόνου.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Δ΄ Χαιρετισμοί στον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς-Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Ο Άγιος Βλάσιος»”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΟΡΦΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ(ΚΥΠΡΟΥ)ΚΥΡΙΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΝΕΟΦΥΤΟΝ.ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΧΙΕΡΕΡΑΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.10 ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΕΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα